www.ideellsecondhand.se
Valutor:
kläder online dam,festklänningar,sommarklänningar,underkläder dam,badkläder dam,t shirt med tryck,jeans dam,byxor dam
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Vi tar integriteten av informationen om användare och kunder på webbplatsen för kunder ("du") mycket allvarligt. Läs följande policy för att förstå hur vi behandlar din personliga information när du använder webbplatsen.

Personligt identifierbar information

Vi samlar inte in och personligt identifierbar information (t.ex. namn, adress, telefonnummer och e-postadress), även här kallad "personlig information" om dig om du inte lämnar det frivilligt till oss.

Vi säljer eller skickar inte några varor som beställts via webbplatsen direkt till den som vi vet för att vara under 18 år. Om du är under 18 år borde du endast använda webbplatsen med en förälder eller vårdnadshavares medverkan och borde lämna inte personliga uppgifter till oss.

Vad vi kan göra med personligt identifierbar information

Om du ger oss personligt identifierbar information kan vi använda den för att förbättra vår förståelse för dina intressen och problem. Vi kommer också att använda denna information för att behandla din beställning.

Om du berättar att du vill ha ytterligare information från oss via e-post kan vi använda din information för att ibland kontakta dig om ändringar på vår hemsida, nya produkter, webbplats- och serviceuppdateringar och specialerbjudanden som vi tycker är värdefulla. . Om du hellre inte skulle få det här e-postmeddelandet, följ bara anteckningsanvisningarna för det e-postmeddelande du har fått.

Om du anmäler dig till ett av våra tävlingar, tävlingar eller kampanjer kan vi dela personuppgifter med tjänsteleverantörer, leverantörer och andra tredje parter (till exempel tävlingssponsorer eller leveranstjänster) som hjälper oss att driva webbplatsen eller genomföra kampanjen.

Vi kan överföra din personligt identifierbara information till våra intresseföretag eller andra företag med vilka vi avtalar utanför USA, inklusive Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Dessa företag kan vara belägna i länder med mindre stränga lagar för skydd av personuppgifter än lagarna i USA. Vi kommer emellertid att använda kommersiellt rimliga säkerhetspraxis för att säkerställa att dina personuppgifter hålls konfidentiella och säkra och att lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att förhindra olaglig eller oavsiktlig förstörelse, oavsiktlig förlust, obehörig avslöjande eller tillgång eller andra olagliga former av behandling implementeras.

Vi kommer att avslöja personligt identifierbar information utan ditt tillstånd när det krävs enligt lag eller i god tro att sådana åtgärder är nödvändiga för att undersöka eller skydda mot misstänkt brottslig verksamhet till våra kunder, besökare, associerade eller egendom (inklusive denna webbplats) eller till andra.

Registreringsinformation

På vår webbplats finns områden där du kan skicka information till oss (till exempel vår registreringstjänst), och vi har även funktioner (till exempel cookies och prestationsspårteknik) som automatiskt samlar in information från besökarna till vår webbplats. Under registreringsprocessen måste du ge oss ett användarnamn och ett lösenord som är strikt konfidentiellt.

Hur vi skyddar din personliga information

Vi lagrar din personliga information på en säker server och använder procedurer som är utformade för att skydda den personliga informationen vi samlar in från obehörig åtkomst, förstörelse, användning, ändring eller avslöjande. Även om vi tar (och kräver att våra leverantörer från tredje part tar) kommersiellt rimliga säkerhetsåtgärder avseende din personliga information som samlas in och lagras på webbplatsen, på grund av Internetens öppna natur kan vi inte garantera att någon av dina personuppgifter lagras i våra servrar, eller överförda till eller från en användare, kommer att vara fri från obehörig åtkomst och vi frånsäger sig något ansvar för stöld eller förlust av obehörig åtkomstskada eller avlyssning av datum eller kommunikation. Genom att använda webbplatsen bekräftar du att du förstår och accepterar att ta dessa risker.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.ideellsecondhand.se