www.ideellsecondhand.se
Valutor:
kläder online dam,festklänningar,sommarklänningar,underkläder dam,badkläder dam,t shirt med tryck,jeans dam,byxor dam
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Leveranstid:

Leveranstiderna börjar en arbetsdag efter det att ordern har lagts. Du får ett e-postmeddelande som innehåller ditt spårnummer när ditt paket har skickats. Besök ordern för att kontrollera den senaste uppdateringen av din beställning. Leverans 3-5 arbetsdagar normalt!

1. Bekräfta din fraktadress innan du betalar för det och lämna ditt telefonnummer för att kontakta. Vänligen ange en giltig e-postadress och kontrollera e-post efter att du har köpt för något föremål i vår webbutik.

2. Artiklar skickas vanligtvis ut inom 1 arbetsdag efter det att betalningen har verifierats.

3. Ingen skatt över hela världen. Frakt över hela världen

4. Paketets överföringstid tar normalt 3-5 arbetsdagar, beroende på destination, semester och faktorer som ligger utanför posttjänstens kontroll. Om det är en liten fördröjning, vänligen ha mer tålamod.

Återbetalningspolitik

1. Vi tillåter endast en fullständig återbetalning för föremål som har problem orsakat av oss.

2. Om returpaketet inte innehåller alla tillbehör och delar som den levererats med, kommer kostnaden för tillbehören och delarna att dras av från det totala produktpriset och kan endast garantera en partiell återbetalning.

3. Om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg eller återbetalning är orsaken till "Till skillnad från" kommer fraktkostnaden att dras av från det totala produktpriset.

Returpolicy

Returer eller utbyten är tillåtna, förutsatt att kunden köpte produkten via webbplatsen och det är inom 30 dagar från mottagardatumet. Vänligen kontakta oss om du behöver återvända eller byta ut.

Alla paket ska skickas via en spårbar metod, t.ex. US-postleveransbekräftelse, UPS eller Federal Express. Vi är inte ansvariga för förlorade paket i transit. När vi mottar din retur, var god ta upp till 5 arbetsdagar för att slutföra din retur eller utbyte.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.ideellsecondhand.se